Apicii Coelii de Opsoniis et cApiciusMarcus Gavius
Cím:
Apicii Coelii de Opsoniis et condimentis, sive Arte coquinaria libri decem cum annotationibus Martini Lister... et notis selectioribus variisque lectionibus integris Humelbergii, Bartii, Reinesii, A. van der Linden, et aliorum ut et variarum lectionum libello
Nem megjelenítendő cím(ek):
Opsoniis et condimentis, sive Arte coquinaria libri decem cum annotationibus Martini Lister... et notis selectioribus variisque lectionibus integris Humelbergii, Bartii, Reinesii, A. van der Linden, et aliorum ut et variarum lectionum libello
Simai Kristóf szakácskönyve : Egy új és jó rendbe szedett szakácskönyv a házi gazdasszonyoknak, a jó falatokhoz szokott szájnak tetszésére : Némely étkek készítési módja
Szakács mesterségnek könyvecskéje : a csáktornyai Zrínyi-udvar XVII. századi kéziratos szakácskönyve és a Tótfalusi Kis Miklós által kiadott kolozsvári szakácskönyv
:
Király Erzsébet
Szerzők:
sajtó alá rendezte, a jegyzeteket és a mutatót összeállította Király Erzsébet ; a bevezető tanulmányt írta Kovács Sándor Iván